62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Janice har släppt nya EP:n “I Don’t Know A Thing About Love”


 

 

Stockholmbaserade sångerskan Janice släppte förra året sitt debutalbum “Fallin Up”, som hon idag följer upp med nya EP:n “I Don’t Know A Thing About Love”. Skivan beskirvs ta lyssnaren på “en emotionell resa genom kärlekens många olika former. Låtarna skildrar hur kärleken kan vara nyfunnen och pirrig, destruktiv och ofri eller trygg och stärkande.” I ett pressmeddelande säger Janice följande om skapandeprocessen:

 

“Jag har bara skrivit för att se vad som finns inom mig och det resulterade i en emotionell resa genom olika stadier av kärlek. Kärlek kan vara så djävulskt komplext men också något oerhört vackert. Den kan vara på så många sätt och den måste också få lov att vara så.”

 

 

På skivan gästar Molly Hammar och bakom produktionen står står LIAS, Hyena, Family Time och Grades. Janice säger vidare:

 

“Jag vill ständigt utvecklas, hitta nya vägar och överraska. På den här EPn har jag utforskat de organiska landskapen och känslorna. Ackorden, färgningarna och texterna hoppas jag kan ge lärdom, insikter och värme. Jag vill att folk ska lyssna, ta in och känna. Jag känner verkligen att jag är påväg hem med min musik men jag vet att resan är lång. Jag vill aldrig att den ska ta slut.”

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL