I början av maj släppte Labyrint-sångaren Jacco sitt första soloalbum “Allt jag har”. I samband med skivsläppet medverkade han i en intervju med Kingsize Magazine där han berättade om processen och sin approach till musiken. Efter att fram tills nyligen varit känd för att väldigt sällan släppa musik så verkar det nu vara andra puckar. Redan idag följer han nämligen upp albumet med nya singeln “Angela”, som namngivits av fans.

Jacco beskriver på låten:

– Jag har ett fett tydligt minne av en tjej jag såg på tåget många år sen. Hon kollade på mig och jag på henne, det var sjuka vibes i luften men tog slut när vi inte hade samma hållplats. Känslan av att såna minnen lever kvar i en för alltid byggde refrängen “hur ska jag kunna bli nöjd, med något mindre än henne, nu när jag vet att hon finns”. Resten av låten är tankar om vad som skulle kunna hänt eller vad jag skulle sagt om jag faktiskt vågade öppna min mun och säga något. Vilket jag tror många kan relatera till så jag gjorde låten “Angela”!

”Angela” är producerad av Masse och är passande nog en somrig, energifylld blandning av stilarna reggaeton, afrobeat och amapiano.

Foto: Art by Esse