ansiktet-ep-2014-S
Ansiktet släpper nya EP:n “Fyra Våningar Upp”


 

 

Erik Nordström och Herbert Munkhammar är inom kort tillbaka, efter 2013 års hyllade albumdebut, med nyinspelad musik. Bakom kommande EP och produktion står Jacob Olofsson Charlie Bernardo och William IDAP. I dag 21:a november släpps EP:n “Fyra Våningar Upp”. Duon beskriver i ett pressmeddelande att man vill skapa något nytt:

 

En riktning som kändes ärligare. På Fyra våningar upp har humor och fiktion fått stå tillbaka för mer personliga och utlämnande berättelser om känslor och relationer. Om att vägra vilja växa up. Om obesvarade förhoppningar. Om insikten av att det trots allt kanske är bättre att vara olycklig tillsammans med någon än att vara det ensam.

 

 

 

 

Idag lanserar Uber och Spotify även en ny tjänst som lanseras med en hemlig konsert av Ansiktet. Under fredagen den 21 november mellan kl 19:30 – 21:30, kommer du att kunna beställa ett nytt alternativ i Uber-appen – “LIVE”. Beställ “LIVE” och du kommer att bli upphämtad av en Uber som vet vägen till lanseringsfestens hemliga destination.

Mer info HÄR!

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL