Ansiktet avslöjar titel och releasedatum för kommande album


Aktuella med nya singeln “En annan väg hem”.

 

 

Herbert Munkhammar och Erik Nordström gjorde tidigare en återkomst med ny musik, fyra år efter releasen av albumet “#DENNYARNBMANNEN”. Först ut var singeln “Tombola” som nu följs upp av “En annan väg hem”, från det kommande albumet “Tusen Nålar” som ska släppas 12:e maj. Albumet produceras av Mats Norman (Erik Lundin, Maskinen, Lilla Sällskapet), Jacob ”Jake Oh” Olofsson (Frank Ocean) och Charlie Bernardo (Stor m.fl.). Arbetet med skivan påbörjades förra året och Erik Nordström citeras i ett pressmeddelande om processen bakom inspelningen:

 

“Arbetet med plattan har kantats av sjukt många samtal, ibland har vi suttit hela dagar i studion och bara snackat om grejer, stort som smått. Om vänskap, relationer, psykologi och hur jävla trötta vi var på våra gamla liv. Så låtarna är sprungna ur de samtalen…”

 

Duons samarbete har föregåtts av förändringar både privat och musikmässigt. Herbert följer upp och säger:

 

“Det har varit en tid av att omvärdera saker i sitt liv och vi har båda gått igenom saker som känts som ett känslomässigt uppvaknande, därav albumtiteln Tusen Nålar”.

 

 

Nya singeln beskrivs i ett pressmeddelande som en “känslomässig dvala och längtan efter ett uppvaknande. Om att söka efter förändring så mycket att man inte längre bryr sig om vad det innebär.” Lyssna nedan!

 Publicerat:
RedaktionenNULL