5f86cde6439fe73b7352d202
Albin Johnsén gör svenska damlandslagets EM-låt – lyssna på “Hjärtan av guld”


 

 

Om knappt en månad startar fotbolls-EM i Holland och ikväll spelar Sveriges damlandslag mot USA. Samtidigt är det premiär för den officiella EM-låten skriven av Albin Johnsén. Han kommer då att framföra låten “Hjärtan av guld” för första gången efter att han blev kontaktad av landslagets Kosovare Asllani.

 

– Albin har en grym förmåga att sätta ord på känslor i sina låtar. Han var den förste jag tänkte på. Jag vet även att han är en väldigt genuin och jordnära människa så jag är väldigt glad att han ville hjälpa oss med EM-låten. Jag fick gåshud första gången jag hörde den, den gick rakt in i hjärtat, säger hon till svenskfotboll.se.

 

En av anledningarna till kontakten med just Albin Johnsén var också tack vare hans låt “Din soldat”, som landslaget lyssnat mycket på och gillar.

 

– När laget hörde av sig blev jag glad. Jag själv älskar verkligen fotboll, men det kändes också rätt när jag fick höra att deras fokus handlade om gemenskap och inkludering, säger Albin Johnsén och fortsätter:

 

– Hjärtan Av Guld handlar om att fortsätta kämpa när allting känns hopplöst och att följa sina drömmar och aldrig ge upp. Landslaget visar ju gång på gång att budskapen också är deras och det ska bli spännande att följa deras EM-resa.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL