Albin Johnsén släpper musikvideo till nya singeln “Flyg”


 

 

Albin Johnsén gjorde stor succé under 2014 med låten “Din soldat” tillsammans med Kristin Amparo. Men efter nyår gick han ut och berättade om en karriär som inte alls blivit som han tänkt, varpå han började om på ny kula med singeln “Tack för idag”. Nu följer han upp med ny musik i form av låten “Flyg” som gästas av Gontevas.

 

Låten är skriven tillsammans med Gino Yonan (Laleh ”Bara Få Va Mig Själv”, ”Aldrig Bli Som Förr”, Nano ”Hold On”) Markus Videsäter (Norlie & KKV) och producerad av Markus Videsäter.

 

”… Flyg var den första låten vi skrev till mitt kommande album. Jag kände från första raden jag skrev att här låten skulle bli något speciellt. Texten är en resa, jag blickar tillbaka på en period i mitt liv där jag var inne i beteenden som skadade mig själv och folk i min omgivning. Istället för att gräva ned mig i de mörka tankar som jag hade just då så tar jag sats och flyger iväg mot något mycket finare i låten.

 

Texten är också en hyllning till de personer som fanns där för mig när jag behövde det som mest. ”Jag älskar dig mamma förlåt för allt jag sabbat, jag vet du gråtit tårar som borde varit mina, jag tänkte bara på mitt så fick alla andra lida.”

 

 

 

 

 

Foto: Natalie Yonan

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL