62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Aden släpper singel från kommande soloalbum


Se titel, gäster och releasedatum här!

 

 

Göteborgsrapparen Aden har som bekant varit en del av den framgångsrika duon Aden x Asme. De har bland annat hyllats och prisats för sitt gemensamma ingen “12 Till 12”, men även släppt solomaterial i form av varsin EP och en rad singlar. Det är också där fokus verkar ligga för tillfället, då Aden avslöjat sitt kommande soloalbum “Ingen efter tolv”.

 

Albumet beskrivs som mörkare och mer personligt än hans tidigare verk och titeln är förstås en referens till duons debutalbum, men har också en djupare mening.

 

– Våra känslor och tankar skiftar medan vi är ensamma och namnet kommer ifrån när man avslutat sin dag och kväll och nu påbörjat sin natt. Man förblir sömnlös på grund utav alla tankar och känslor man nu får fram när du är ensam och utan distraktion, berättar Aden i ett pressmeddelande.

 

“Ingen efter tolv” släpps den 10 mars och kommer innehålla 12 nya spår. Albumet gästas av Yasin, B.Baby, Simeon och A36 och kommer även innehålla en ny version av Angered-duon XOs låt ”Deregna” som också betyder Angered baklänges, som precis som Aden också växt upp i Hammarkullen.

 

Se låtlistan nedan och lyssna på första singeln “Can’t Complain” som släpps idag!

 

 

 

 

 

 

Foto: Oskar Sjöström

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL