Redan som 16-åring gjorde Märsta-sonen ADAAM ett namn för sig på den svenska rappscenen som en av våra största talanger med låtarna “Wave”, “Grindar” och “Trap$tar”. Låtarna följdes upp av debut-EP:n “Grindar” som visade att han var här för att stanna. Sedan dessa har ADAAM spenderat mycket tid på Spotifys Top 50-lista och släppt debutalbumet “TOPBOY”. I samband med släppet gjorde han även en intervju med Kingsize om uppväxten i Märsta, kollegorna i Gring Gang Music och sina ambitioner med musiken.

Nu står det klart att han idag släpper låten ”ABTI” som är den första singeln från hans kommande uppföljare ”Myror i brallan”. Albumet kommer under våren 2022 och kommer innehålla gäster på varje spår. På första spåret ”ABTI” gästar ingen mindre än Göteborgsstjärnan Aden som kommer från ett starkt fjolår både solo och med kollegan Asme.

– Aden har varit en artist jag har lyssnat mycket på och det här var den andra låten vi gjorde ihop, och jag tycker man hör och till och med känner i låten av vi hade det fett i studion när vi gjorde den. Låten är lite influerad av UK garage vilket man känner i rytmen i låten. Jag tycker detta är ett av de bästa tracksen på albumet, säger ADAAM om låten.

Aden utvecklar:

– ADAAM har alltid varit en personlig favorit och det känns som att vår kemi blev fantastisk när vi möttes i studion. Skönt och kunna bjuda på något som är lite djupt men som ändå har vibes.

”ABIT” med ADAAM och Aden är producerad av Masse Salazar samt med musikvideo i regi av William Gunnari.

Foto: Pressbild / Universal Music Sweden