62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Aden släpper första soloalbumet “Ingen efter tolv”


Med gäster som Yasin och B.Baby.

 

 

Göteborgsrapparen Aden har som bekant varit en del av den framgångsrika duon Aden x Asme. De har bland annat hyllats och prisats för sitt gemensamma ingen “12 Till 12”, men även släppt solomaterial i form av varsin EP och en rad singlar. Det är också där fokus verkar ligga för tillfället, då Aden nu släpper sitt första soloalbum “Ingen efter tolv”.

 

Albumet beskrivs som mörkare och mer personligt än hans tidigare verk och titeln är förstås en referens till duons debutalbum, men har också en djupare mening.

 

– Våra känslor och tankar skiftar medan vi är ensamma och namnet kommer ifrån när man avslutat sin dag och kväll och nu påbörjat sin natt. Man förblir sömnlös på grund utav alla tankar och känslor man nu får fram när du är ensam och utan distraktion, berättar Aden i ett pressmeddelande.

 

“Ingen efter tolv” släpps idag och kommer innehålla elva nya spår utöver tidigare släppa singeln “Can’t Complain”. Albumet gästas av Yasin, B.Baby, Simeon och A36 och kommer även innehålla en ny version av Angered-duon XOs låt ”Deregna” som också betyder Angered baklänges, som precis som Aden också växt upp i Hammarkullen.

 

Klockan 12.00 släpps dessutom en musikvideo till öppningsspåret “G”. Tills dess, lyssna nedan!

 

 

 

 

Foto: Oskar Sjöström

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL