Efter sitt genombrott med hitlåten “Samma gamla vanliga”, som har över 80 miljoner streams på Spotify, så tog A36 en paus från musiken för att fokusera på sin mentala hälsa och reflektera över sin kreativitet. Han säger själv att han tog en paus från musiken år 2022 för självreflektion och kreativt skapande.

“Jag slog igenom relativt tidigt i min karriär, och med den framgången kom ett betydande ansvar och förväntningar. Det var en fantastisk period fylld med glädje, men när intensiteten började lägga sig efter min turné och jag återvände hem för att landa, kände jag mig utmattad. Jag insåg att jag behövde ta en paus från den hektiska vardagen, delvis för att fokusera på mig själv och även för att sätta upp nya mål inom min karriär och mitt konstnärskap.”

Nu är han tillbaka med nya singeln “Inga änglar (na na na). Den nya singeln, som inspireras av en av 2016 års världshits, är en festlig och catchy låt där lyssnaren dras med i känslan av nostalgi och fest. Låten är producerad av stjärnproducenten Straynane. Låten är den första singeln från A36 kommande album, som förväntas släppas inom kort.