I juli släppte A36 en uppmärksammad låt i form av postuma Einár-samarbetet “Standard”. Det var hans femte låt under 2023 och nu kommer den sjätte. Denna gång har han samarbetat med Göteborgskollegan Shiro på låten “Dyra notor”. Shiro själv är högaktuell efter att ha släppt populära singeln “Blind” i somras och gästar Robin Kadirs nya album på låten “Lover & Protector”.

Samarbetet ”Dyra notor” kom till genom att artisterna upptäckte hur mycket de båda relaterar till känslan av att deras livsstil förändrats och blivit dyrare i takt med deras framgångar. Det är inte första gången A36 och Shiro samarbetar på en låt, förra året släppte de ”Djävulen eller jag” som idag har över 3 miljoner streams på Spotify.

– “Dyra notor” är en speciell låt, för att det är med Shiro som dels är en artist jag respekterar mycket, dels en nära vän till mig. Det var utmanande då vi har så olika sounds i vår musik i vanliga fall men vi hittade varandra perfekt i denna produktion, säger A36.

– Vi skapade låten tillsammans med Noxious (huvudproducenten) i Göteborg och vi fick ganska snabbt en varm sommarkänsla från låten. Vi bestämde oss spontant för att dra utomlands och må bra, där vi filmade en musikvideo också! fortsätter A36.

Singelns mix av afrobeat och reggaeton är framtagen av Oscar Chase samt franska producenterna Arty Prod och Noxious – där den senare även agerar artist på låten.

Foto: Instagram, @a36official