A36 släpper ny singel tillsammans med producenten Elai, som han tidigare samarbetat med på hits som ”Samma gamla vanliga” och ”Block”. Låten ”Genua” är hans andra singel för året och har ett karaktäristiskt snabbt och klubbigt beat med hög energinivå.

”Det är en speciell låt för mig som jag tycker väldigt mycket om, allt från soundet till musikvideon som är väldigt inspirerad av artister från olika delar av Europa som jag lyssnar på – och det var precis den känslan jag var ute efter med denna låt. Att Elai är producenten bakom ännu ett projekt med mig är en stor ära, vi har jobbat  sedan start och det är alltid lika roligt att skapa historia tillsammans, från ’Samma gamla vanliga’, ’Block’ och nu ’Genua’”, säger A36 om låten.

”Genua” blir en del av ett kommande album, som ännu så länge saknar releasedatum. I ett pressmeddelande skriver han att det kommande albumet kommer att utforska nya sounds och poppigare influenser.

”Jag har så klart kvar A36-stilen men går samtidigt i nya riktningar och tar fram ett sound som hämtar inspiration från andra källor än tidigare. Jag är ingen person som bara är inne på en musikstil. Du kan lika gärna fånga mig när jag lyssnar på ’Part-Time Lover’ med Stevie Wonder som på en låt av Youngboy Never Broke Again. Jag lyssnar på allt som är bra och vill därmed själv göra allt som är bra”, skriver han.

Lyssna på ”Genua” här:

Foto: Leo Aadland

65ba07add7a32f7b0a037f23