“Så Mycket Bättre”-aktuella Sabina Ddumba åker ut på Sverigeturné till våren


 

 

På bara några år har Sabina Ddumba säkrat sin plats som en av Sveriges klarast lysande musikaliska stjärnor, och världen ligger alltjämt för hennes fötter. I våras turnerade hon med den hyllade debuten “Homeward Bound” och nu står det klart att hon även denna vår åker ut på Sverigeturné – den 7:e mars står hon på Cirkus scen i Stockholm.

 

– Jag går alltid in med 150%, för det måste vara på riktigt. Det händer att jag gråter när jag gör Scarred for life (debutsingel, 2014), och att jag på riktigt blir arg på min mamma under Homeward Bound. Jag kände så mycket när jag skrev de låtarna, och på scen hittar jag tillbaka till de känslorna. Där får jag utlopp för sådant jag vanligtvis inte tillåter mig själv att känna. Det kanske också har att göra med att jag sjungit mycket gospel – då handlar mycket om att ha känslorna utanpå.

 

Under sommaren har Sabina Ddumba också spelat in den kommande säsongen av TV4-programmet “Så Mycket Bättre” – en upplevelse som hon beskriver som “sjukt kul och sjukt läskigt.” I framtiden står dock en längre resa på schemat. Hon har tidigare jobbat med flertalet internationella låtskrivare, bland annat LunchMoney (Nicki Minaj), Wolf Cousins (Ariana Grande, Taylor Swift) och Nick Ruth (Wiz Kalifa, Zara Larsson), och snart tar hon nästa steg mot världsdominans. Sabina Ddumba är numera signad till Warner Bros i USA.

 

Se datum och städer på bilden ovan och mer information via separata Facebook-evenemang. Biljetter via ticketmaster.se

 

 

 

 

Foto: Adrian Pehrson

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL