5f2d30fa05d9010e180815f2
ODZ släpper musikvideo till “Jag Fakking Hatar Er”


Med Ola Rapace och Leif Andrée i roller.

 

 

För två år sedan släppte ODZ låten “Jag fakking hatar er”, från albumet “ZUBBKULTUR”. Och bättre sent än aldrig – igår kväll kom musikvideon till låten. Videon är en samproduktion mellan ODZ, FLEXFINNS och POPE Creative Studios där vi i huvudrollerna ser Leif Andrée som präst och Ola Rapace som lärare. Låten är producerad av Young Earth Sauce.

 

“Ända sen vi var små här vi alltid känt oss annorlunda.
Inte för att vi själva har känt oss annorlunda gentemot oss själva, utan hur vår person har fått folk att reagera och agera kring hur dessa betraktade oss.
Det har alltid känts som vi är utanför gruppen på något sätt.
Som om det inte är okej att vi bara är vi.
När vi såg att vi fått ett brev från en människa, som genom sina impulsiva känslor inte kan skilja på konst eller sanning, blev man genast kastad tillbaka till sitt tomrum från sitt tomma förr.
Utanförskapet stod och knackade på dörren som en oförstående medmänniska.
Anledningen till att vi har lagt ner så mycket fokus på att få den här visionen igenom utan att kompromissa överhuvudtaget, har varit det primära i att lysa upp det som för andra människor annars kan skapa mörker.
Vi släppte ”Jag fakking hatar er” för drygt två år sedan. Fortfarande än idag känns de som att det är en av dom viktigaste dundertracksen vi gjort.

 

Här är videot. Herrå.”

 

via @flexfinns

 

 

Se nedan!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL