62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Se nya officiella trailern för “438 Dagar” med Gustaf Skarsgård och Matias Varela i huvudrollerna


 

 

På sensommaren får filmen om journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson premiär. De båda sätter allt på spel i jakten på sanning under sin reportageresa till Etiopien 2011. Huvudrollerna spelas av Hollywoodsvenskarna Gustaf Skarsgård och Matias Varela som gör sin första svenska storfilm tillsammans. Idag släpps den första officiella trailern som går att beskåda via länken nedan.

 

“…är berättelsen om två människor som kastas in i en mardrömslik verklighet där jakten på sanning gör dem till blir brickor i ett internationellt politiskt spel på liv och död. En kamp om överlevnad, rättslöshet och storpolitik där vänskapen blir deras viktigaste vapen.”

 

 

För regi står prisbelönade Jesper Ganslandt. I ett pressutskick från SF Studios kommenterar Gustaf Skarsgård samarbetet med Matias Varela:

 

“Det känns väldigt spännande att få visa upp ett smakprov av 438 DAGAR för omvärlden. Det har varit ett krävande och fantastiskt givande arbete att få ge liv åt Martin och Johans makalösa historia. Att dessutom ha fått dela upplevelsen med min egen bäste vän Matias har varit otroligt.”

 

 

 

Den 30:e augusti har “438 Dagar” biopremiär.

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL