Brad Pitt vill inte ha skalperna men nazisterna ska dö ändå.

“Wolfenstein: The Old Blood” är en fristående föregångare till det kritikerrosade FPS-äventyrsspelet “Wolfenstein: The New World Order”. Året är 1946 och nazisterna är precis på gränsen till att vinna andra världskriget. I en ansträngning att vända lyckan för de allierade måste B.J. Blazkowicz ge sig av på en episk och omtumlande tvådelad resa djupt inne i Bavarien.

Del ett heter “Rudi Jäger and the Den of Wolves” och sätter Blazkowicz emot en manisk fängelsedirektör. Målet: Att bryta sig in i slottet Wolfenstein för att stjäla koordinaterna till general Deathsheads läger. Del två heter “The Dark Secrets of Helga Von Schabbs” och då leder Blazkowicz jakt på koordinaterna till staden Wulfburg där en nazist som jobbar som arkeolog är besatt av att gräva fram mystiska artefakter som kan släppa lös en mörk och antik kraft.

Av det vi har sett hittills av gameplay kommer spelaren få spetsa nazisthalsar med metallrör och skjuta ner dem med ljuddämpade Lugers och miniguns. Supermoddade nazistsoldater och högteknologiska sci-fi-inspirerade vapen är en del av vardagen i  “Wolfenstein: The Old Blood”. Det kommer att bli köttigt.

Se trailern nedan:
httpv://youtu.be/PHKR3-MY6E0

“Wolfenstein: The Old Blood” släpps till: PC, Playstation 4, Xbox One
Utvecklare: MachineGames
Utgivare: Bethesda Softworks
Release: 5:e Maj 2015

//Robin Herzog