62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
NBA 2k17 – det mest realistiska basketspelet hittills!


2K-games har återigen toppat fjolårets prestationer

 

 

Rondo och Dwyane Wade i Bulls-rött? Kevin Durant i Warriors-gult och Derrick Rose i New York-blått!? Hur förbereder man sig på bästa möjliga sätt för en säsong som är fylld med med stjärnor i nya lag? LeBron James som är ute efter att ställa sig på platsen som världens bästa spelare genom tiderna bredvid Michael Jordan? Golden State Warriors som på papper har det mest stjärnspäckade laget sen NBAs startades (bortsett All-Star lagen)? Jo! Vi spelar NBA2k17.

 

Spelet har i år, återigen, förbättrat rörelserna och animeringarna till nya nivåer. Nu är det mindre än en månad kvar tills spelet släpps, så 2K-games släpper den absolut bästa karakteristiska trailern hittills. Ett skede av den nya trailern (minut 1:12) #FRICTION med ett “fade away”-skott ifrån Damian Lillard är egentligen det enda visuella som krävs ifrån hela trailern för att beskriva hur likt verkligheten spelet faktiskt är.

 

Spelet släpps den 16:e september i digitalt och fysiskt format till PS4, XBOX One och PC.

 

Förbokar man spelet får man även möjligheten att spela det bästa basketlaget igenom tiderna, nämligen olympiska Dream Team från 1992.

 

 

 

//Artin HojatPublicerat:

RedaktionenNULL