Ny iPhone ska fungera som laddare och telefon


 

 

Snart kanske du kan använda din nya iPhone som laddare. Enligt rapporter kommer efterträdaren till iPhone XR att innehålla ny teknik som kallas “bilateral” och är en typ av trådlös laddning. Med detta kan enheten konverteras till en strömkälla och fungera som en laddare för andra trådlösa enheter.

 

Apple ska enligt rykten också släppa deras nya laddare ”AirPower”. Likt den nya telefonen kommer även denna produkt var en del av den nya tekniken “bilaterala”. Laddaren som är en ”matta” är designad så att man kan lägga en enhet på någon del av mattan och den ska då laddas. Första gången laddningsmattan talades om var redan 2017 med ett lanseringsdatum för 2018. Detta blev försenat men nu tros den släppas under 2019 tillsammans med ett speciellt Airpod-fodral som är kompatibelt med mattan.

 

När uppföljaren till Iphone XR släpps är ännu inte känt. Vad vi däremot vet är att den kommer ha en förbättrad batterilivslängd, en trippel-lens kamera och en uppdaterad ansiktsidentifiering där alla buggar och störningar ska vara borta.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL