När Norrlands finaste möts upp så blir det bubblor!


 

 

Burgargänget från Luleå har nu lanserat sin laddning med Mixers som finns över hela landet på alla Bastard Burgers-restauranger. Bastard Burgers åkte 27 mil söder till Umeå där man tillsammans med prisbelönta bartendern Emil Åreng och Bryggverket laborerade fram fyra olika smaker läsk. Marc Strömberg från Random Bastards skapade sedan design på burkarna.

 

Vi tog en AW på Kingsize-kontoret och testade de fyra olika ihop med lite burgare och grym musik – och vi måste säga att det blev ju pretty, pretty, pretty good!

 

 

 

Polarn = Äpple och Åkerbär

 

Bastard-Polarn-S

 

För de som inte är bekanta med det väl förekommande bäret från Norrland så växer det vanligen på fuktig, ofta mager och kalkfattig mark.
Man hittar den oftast på fuktig gräsmark, i diken, skogsbryn, vägkanter och snår.

 

Polarn funkar otroligt bra att blanda med Konjak eller Vodka med en skvätt Lime. Så en Hennessy & Polarn, med Nas i högtalarna är en perfekt kombo.

 

 

 

 

 

 

Solarn = Ananas, kokos och Havtorn

 

Bastard-Solarn-S

 

Detta är en norrländsk version på en Pina Colada, funkar kungligt med rom och lime.

 

Släng ihop en ljus Bacardi med Solarn och sätt på The Diplomats ”I Really Mean It” på högsta volym och du är i paradiset.

 

 

 

 

Doktorn = Cola, Körsbär och Älgört

 

Bastard-Doktorn-S

 

Glöm rom och cola i vår, nu är det bourbon och Doktorn som gäller. Vi testade med Michters Bourbon och det var helt magiskt gott!

 

Här gäller självfallet Yelawolf och ”Whiskey on a bottle” – sätt dig på balkongen/terrassen och bara njut av livet.

 

 

 

 

Ryssen = Kaffe, laktos och vanilj

 

Bastard-Ryssen-S

 

En White russian i en alkoholfri version.

 

Löjligt gott som det är – och helt magiskt med vodka. Bara hälla upp och höja volymen och spela Roc Marciano ”White Russian”.

 

 

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL