6284dbc5b422e7360a0da4a2
Kingsize testar massagepistolen Flowgun Pocket


 

 

Kingsize fick innan jul möjligheten att testa Sveriges onekligen mest populära massagekudde från Flowlife, Flowpillow Heat. Nu har vi även fått äran att testa Flowgun Pocket, massagepistolen som kraftfullt masserar dina muskler. Den största fördelen är för vår del den kompakta designen som är framtagen för att få plats oavsett vart du ska. Den kommer i en smidig och kompakt väska, utan att varken ta plats eller väga för mycket.

 

Flowgun Pocket kompletterar tidigare testad kudde på ett lysande sätt, för att lösa upp spänningar, komma åt triggerpunkter och öka blodcirkulationen. Trots sin storlek har den en fantastisk styrka på upp till 3200 rpm och tre vibrationsnivåer.

 

 

Den svenska landslagsspelaren i basket Farhiya Abdi, har frontat en kampanj för Flowgun Pocket och säger följande om massagepistolen:

 

“Flowlife har utan tvivel givit mig den bästa möjligheten till återhämtning, för att kunna prestera på högsta nivå. Produkterna har verkligen tagit hand om mig och jag kan använda dessa på hela kroppen.”

 

 

 

Just nu finns denna produkt på fin mellandagsrea via Flowlife.com, så passa på att testa är vår rekommendation!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL