Nu släpper Djuce ett unikt samarbete mellan naturvinsikonen Domaine Milan från Provence och det provokativa konstfenomenet Joyce Lee från Sydkorea i form av en ny limited edition-burk som innehåller deras nya rosévin.

– Normalt sett skulle du nog inte släppa ett rosévin i november. Men normalt sett skulle du inte heller para ihop en av de mest respekterade vinproducenterna i Europa, med en erotiskt provokativ artist från Sydkorea. Men vi är väldigt stolta över att ha gjort just det, och en funky rosé känns som det perfekta motgiftet till all denna galna julhysteri som pågår just nu, säger Philip Marthinsen, VD på Djuce.

Själva rosévinet beskrivs som fylligt, smakrikt och “definitivt åt det vildare hållet”.

– Vi är glada över att samarbetet med Djuce. Vi har inte bara älskat alla deras viner, utan också konsten de använder för varje släpp. Det jag älskar mest med Joyce Lees konstverk är att den lockar dig att smaka på vad som finns inuti. Den är provocerande och lockande samtidigt. På många sätt är det som vinet; fruktig, saftig och förförande. Och precis som bilden antyder – rosévinets smak inbjuder dig till att ta en till klunk, säger vinmakaren Nathalie Milan.

Vinet släpps via djuce.com och bilder går att se nedan.

Foto: Djuce