61e03a9241f02418c35e38e2
Kingsizemagazine.se
Vinn biljetter till Big Sean på Babel i Malmö!


Nu har du chansen att vinna två biljetter till Big Sean i Malmö den 8 mars.

 

Från att freestyla i en trång korridor med Kanye West som celeber närvarande till att spela in ett tokhyllat album med hela hiphop-världens alumni skulle i de flesta fall kännas avlägset men i Big Seans fall så är det bara så det är. Den amerikanska rapparen kommer äntligen till Malmö och Babel den 8 mars.

 

Som förband har han ingen mindre än Lundarapparen P.J, som nominerades i kategorin Årets Nykomling på Kingsizegalan i februari. P.J. har sakta men säkert skapat sig ett namn i den svenska hip-hopscenen. Nu släpper den 20-åriga rapparen sitt debutalbum efter flera års väntan. Den 31 augusti släpptes Makin’ Moves.

Trots sin unga ålder har den unga talangen agerat förband åt Raekwon och Albin Gromer, uppträtt för ”Din Gata 100,6″ på Malmöfestivalen och fått stöd från vissa av svenska hip-hopens tungviktare, såsom Timbuktu, Chords och Prop Dylan.

 

TÄVLING:

 

För att vinna två biljetter till Big Sean, följ två enkla steg (Obs! Punkt 1 och måste fullföljas för att kunna delta):

 

 

1. Klicka “gilla/like”, via ditt Facebook-konto, på denna artikel/nyhet nedan.

 

2. Maila in svaret på frågan till info@kingsizemagazine.se: Big Sean är signerad till G.O.O.D Music, men vad betyder förkortningen G.O.O.D?

Glöm inte ditt fullständiga namn!

 

VAD: Big Sean (US) LIVE
NÄR: Fredag 8 Mars, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
SUPPORT: P.J.
DJs: The Boom Bap (Rome & Beneaf)
FÖRKÖP: 220 kr + förköpsavg. Förköp. alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18)
I DÖRREN: 250 kr
ÅLDER: 13 år

 

Konserten görs självfallet i samarbete med The Boom Bap/Sweden (Rome & Beneaf) som ni även finner i DJ-båset under kvällen för att pumpa upp stämningen.
https://www.facebook.com/theboombapswedenpage

 Publicerat:
RedaktionenNULL