60361bd489c0ae51e83f60c2
AVSLUTAD – Vinn biljetter till Apollo Brown, Ugly Heroes + Barrel Brothers (Skyzoo & Torae) imorgon!


Tung hiphop från Detroit och New York gör nedslag på Fasching i Stockholm torsdag 4:e september!

 

 

GRATTIS till vinnarna som har underrättats via email!

 

 

 

– – – – – –

 

 

Anrika jazzklubben Fasching i Stockholm fortsätter att fylla på med kvalitativa hiphopbokningar – denna gång med en rejäl dos undergroundhiphop på en och samma gång med Apollo Brown, Ugly Heroes + Barrel Brothers (Skyzoo & Torae). Michigan-trion Ugly Heroes består av Apollo Brown, Red Pill & Verbal Kent och släppte i vintras ett självbetitlat album följt av en EP nyligen via Mello Music Group. Med sig på resan har man duon Skyzoo & Torae som hyllats för sina betraktelser av hemstaden New York, med debutskivan “Barrell Brothers” som släpptes i maj månad.

 

 

Apollo Brown, Ugly Heroes + Barrel Brothers (Skyzoo & Torae) LIVE!
Fasching, Stockholm
4:e september

Mer info – www.fasching.se eller Facebook

 

 

TÄVLING

 

 

Kingsize kan i samarbete med Yes! lotta ut 6 st biljetter till morgondagens spelning – vinnare torsdag förmiddag 10.00. 3 st vinnare utses som får ta med sig varsin vän på spelningen.

 

 

Följ två enkla steg för att delta:

1. Gilla/like denna nyhet på Kingsizemagazine.se , INTE i Facebook-gruppen
2. Maila in svaret på tävlingsfrågan nedan till info@kingsizemagazine.se och skriv “Ugly Heroes Barrel Brothers” i ämnesraden. Glöm inte att bifoga ditt för- och efternamn, telefonnummer och ålder.

 

 

Fråga: Apollo Brown ska i oktober släppas ett album med Los Angeles-rapparen Ras Kass. Vad heter skivbolaget som skivan ges ut av?

 

ugly-barrell-S

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL