Missa inte den hyllade komikern när han kommer till Sverige med ståupp-showen ”Let Me Explain Tour” den 10:e september!

Skådespelaren och komikern Kevin Hart är aktuell med hyllade ståupp-showen ”Let Me Explain Tour”. Efter stora framgångar i hemlandet USA åker han nu ut på en turné som tar honom till både Afrika och Europa. Den 10 september kommer han till Stockholm och China Teatern. Showen är slutsåld och nedan får du chansen att få två biljetter till showen!

Kevin Hart är en av USA:s mest omtyckta och framgångsrika komiker. I september 2011 släppte han sin turné ”Laugh At My Pain” i filmversion och den drog in över sju miljoner dollar. Hans tidigare föreställning ”The LAMP tour” gjorde honom till den bäst säljande komikern på Tickmaster 2011 och i februari samma år sålde Hart ut hela Nokia Theater i Los Angeles två kvällar i rad och blev därmed den förste afroamerikan som sålt biljetter för över 1,1 miljoner dollar. Ett rekord som tidigare innehades av komikerkollegan Eddie Murphy.

Mångfacetterande Kevin Hart är inte bara komiker utan vi har sett honom i filmer som Five Year Engagement, Little Fockers och Fool’s Gold och The 40 Year Old Virgin, sida vid sida med skådespelare som Robert DeNiro, Ben Stiller och Kate Hudson.

Nu kan Kingsize i samarbete med Live Nation lotta ut två biljetter till EN lycklig vinnare för att se Kevin Harts föreställning på Chinateatern 10:e september. Svara på frågan nedan och skicka ditt svar till info@kingsizemagazine.se. Skriv “Kevin Hart” i ämnesraden och inkludera namn, ålder & kontaktuppgifter.
FRÅGA: I vilken serie av skräck/komedi-filmer har Kevin Hart vid flera tillfällen medverkat som karaktären CJ?

Datum

8.9 Folketeateret, Oslo

10.9 China Teatern, Stockholm

65ba07add7a32f7b0a037f23