Under lördagskvällen spelades finalen i UEFA Womens Champions League mellan FC Barcelona och Wolfsburg. Svenska Fridolina Rolfö startade i vanlig ordning för den katalanska klubben men fick en tuff start med underläge 0-2 i paus. Då såg det ut som att svenskan skulle förlora sin tredje final. Men ödet ville annorlunda. I andra halvlek kom Barca ut som ett nytt lag och kvitterade med två snabba mål. Då klev den svenska landslagsstjärnan Fridolina Rolfö in i handlingen och gjorde 3-2, vilket blev det avgörande målet och bärgade CL-bucklan för FC Barcelona.

– Helt fantastiskt, jag har svårt att sätta ord på det. Jag är bara otroligt glad. Jag har samlat mig lite, men vilken mäktig upplevelse! Vilken häftig match! Jag är bara så glad, sade Rolfö till Aftonbladet efter matchen.

Fridolina Rolfö väntas bli uttagen till den svenska VM-truppen för mästerskapet som inleds i slutet av juli.

65ba07add7a32f7b0a037f23