62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Christian Eriksen tillbaka i Premier League efter hjärtstoppet


 

 

Idag är den sista dagen för fotbollsklubbar i Europa att göra sina sista affärer för vinterns transferfönster. Dagens bästa besked är sannolikt att danska storstjärnan Christian Eriksen väntas vara tillbaka på fotbollsplanen inom kort, då spelaren återvänder till Premier League och nykomlingen Brentford.

 

Eriksen drabbades som bekant av ett hjärtstopp under en EM-match mot Finland i somras, där det länge var oklart om spelaren skulle kunna spela fotboll igen. Men efter otaliga tester är dansken nu redo att återvända till planen. I början av januari gjorde han sin första intervju sedan incidenten, där han avslöjade att han satsar på att komma tillbaka i form och spela för Danmark i VM i Qatar i vinter.

 

“Det är verkligen därför jag känner att det är dags att gå ut och göra en intervju, för jag vet vad jag vill. Jag vill spela fotboll igen. Inget har hänt sedan dess, även om hjärtat har testats på alla möjliga sätt som det kan. Mitt mål är att jag ska till VM i Qatar”, sa 29-åringen till danska DR då.

 

Christian Eriksen spelade i Tottenham Hotspur, dit Dejan Kulusevski också väntas gå under dagen, mellan åren 2013 och 2020 innan han lämnade för italienska klubben Inter. Han har sedan i somras varit klubblös.

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Brentford Football Club (@brentfordfc)

 

 

Foto: Brentford Football Club

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL