Tidigare Kingsize-medarbetaren Melika Zakariae har under många år varit aktiv inom musikvärlden som skribent, DJ, fotograf och manager. Samtidigt har hon under många år haft ett stort spelintresse och i början av året lanserades spelsajten “Mind Your Own Gaming”, en hemsida för kvinnor och skapad av kvinnor. Nu är hon även aktuell med den självbiografiska boken “8 diagnoser – det var fan inte lätt” som släpps den 18:e september. Boken beskrivs bl.a. med orden:

Melika Zakariae skriver öppenhjärtigt om hur hon lärt sig hantera sina 8 diagnoser och lyckats vända dem till styrkor. Vi får följa hur hon som ung tjej slog sig fram i en mansdominerad och stundtals hård musikvärld. Men trots näthat, sexism och avundsjuka gav hon inte upp utan fortsatte hela tiden framåt. Melika satte upp mål, det ena mer osannolikt än det andra men lyckades hela tiden hitta vägar framåt. 8 diagnoser är en berättelse om att tro på sig själv och fokusera på det positiva, men det är också en bok om trauman, övergrepp och om att hitta modet till att våga berätta.”

Boken går att förbeställa via Bokus.com och dagen efter, den 19:e september, hålls även en releasefest för boken på Nada Bar i Stockholm.

65ba07add7a32f7b0a037f23