6284dbc5b422e7360a0da4a2
Skaffa bästa ljudet när du tittar på film genom smart användning av kreditkort


 

 

Moderna tunna TV med fantastisk bildkänsla behöver oftast få sig en push när det kommer till ljudkvalitén. Utan bra ljud försvinner det mesta av magin, inte sant?

 

Vilka är de smartaste alternativen när det kommer till ljud för Tv:n och varför. Här nedan redogör vi för två moderna och omtalade lösningar som kan ge dig exakt det du behöver, nämligen en ofattbart bra upplevelse när du sätter dig i soffan och sätter på din favoritfilm. Glöm nu inte att sådana typer av anläggningar kan innebära en viss utgift och stramar kassan kan du alltid betala med ett kreditkort. Har du lyckts spara ihop en summa, ska du givetvis hoppa över andra betalningsalternativ.

 

 

 

Aktiva högtalare vs soundbar

 

En soundbar är en högtalare där förstärkaren är inbyggd. Den placeras under Tv:n, på väggen eller i en hifi-möbel. Anslutningar och design går inte att klaga på då de verkligen matchar den moderna tunna Tv:n som vi alla älskar. Observera att soundbar är en renodlad högtalare för TV. Med andra ord fungerar den bäst just när du tittar på film eller annat på TV. Givetvis går det att spela musik på den men ljudkvalitet är långt ifrån det bästa.

 

En annan nackdel som många inte talar om är surround-känslan. Japp, en soundbar oavsett vad det påstås levererar inte äkta surround. Lite synd, men sant.

 

Aktiva högtalare är en bra lösning, speciellt om du vill ha ett enkelt och billigt alternativ. Förstärkaren inbyggd i högtalarna vilket gör att du direkt kan koppla dem till Tv:ns ljudutgång. Ett hett tips är att välja aktiva högtalare med en inbyggd Bluetooth-funktion. Fördelarna med en den aktiva högtalaren är många. Den är en enkel lösning utan separat anläggning och ger en bra stereokänsla både när det kommer till TV – ljud och musik. Pris vs kvalité för de aktiva högtalarna är mer balanserad.

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL