62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Nystart finans heter nu Nstart


 

 

Sedan 2016 hjälper Nstart människor att vända sin ekonomi. Nstart vill vara finansbolaget som tar över när andra släpper. De erbjuder en nystart av din ekonomi med Nystartlånet.

 

Det är ett samlingslån utan säkerhet. Företaget erbjuder dig inte ett snabbt lån, utan mer en “hållbar resa” mot en bättre privatekonomi. Nystartlånet är alltså inte något snabblån utan ett lån som erbjuds av ett företag som tar sig tid att säkerställa din ekonomiska situation. De går noggrant igenom din kreditvärdighet och betalningsförmåga på förhand. Nstart ger ej ut konsumtionslån och gör UC, men ett högt UC är inte nödvändigtvis ett hinder för att få lån.

 

 

Det här är Nstart

Nstart vill skilja sig från oseriösa aktörer på marknaden. Företaget granskar din ekonomi och tillsammans kommer ni fram till vilka lån som ska samlas. Finansbolaget erbjuder lån även om du har betalningsanmärkningar eller skuld hos kronofogden. För dem ligger fokus snarare på inkomsten du har idag. Det är även viktigt att minst en av de som söker har fast jobb.

 

Du betalar samma summa varje månad under hela löptiden, och betalningen sker via autogiro. Du kan när som helst göra extra inbetalningar utan extra kostnad. Om du har möjlighet kan det bidra till att du blir kvitt skulden snabbare.

 

 

Varför är omstartslån en bra idé?

I kombination med ekonomiska motgångar kan många lån innebära att man hamnar i en besvärlig situation med betalningsanmärkningar och höga räntekostnader. Med ett omstartslån får du en bättre ekonomisk överblick eftersom du ersätter flera lån med ett enda. Du får dessutom ofta en lägre månadskostnad.

 

 

Sex viktigaste anledningarna till att omstartslån är en bra idé

 

  • Du kan påverka återbetalningstiden
  • Mindre risk för att du ska få betalningsanmärkningar
  • Du kan få ett omstartslån trots lågt kreditbetyg
  • Det blir färre räkningar att hålla reda på
  • Du sänker dina månadskostnader med ett omstartslån
  • Ett omstartslån hjälper dig att komma på fötter ekonomiskt

 

 

Några vanliga frågor och svar

 

Hur mycket kan jag låna?

Är du ensam på lånet kan du låna 300 000 kr, är ni två kan ni låna 500 000 kr.

 

 

Kostar det något extra att betala av mitt lån i förtid?

Fri amorteringsrätt gäller på lånet och kan du lösa hela när du vill. Du betalar alltså bara ränta för dagarna som du har lånet och ju snabbare du betalar av lånet, desto billigare blir det för dig i slutändan.

 

 

Hur mycket kommer jag betala till er varje månad?

Vad som ska betalas per månad baserar på ränta och löptid. Du kan välja en löptid på 2-15 år, men oavsett vad du väljer är du aldrig bunden till att behålla under hela perioden. Du kan när du vill betala extra på lånet eller lösa det helt och hållet. Det viktigaste är att hitta en månadsbetalning som passar för dig.

 

 

 

Foto: Pixabay

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL