Ett strålande leende kan tyckas vara nyckeln till framgång inom underhållningsbranschen. Det är dock inte alla som har en naturligt perfekt tandrad. Därför är det flera kändisar som har valt att satsa på tandställning för att uppnå det perfekta leendet. Låt oss se närmare på några av de mest framstående kändisarna som har genomgått tandreglering för att förbättra sitt leende.

Gwen Stefani – Rockstjärnan med ett strålande leende

Gwen Stefani är känd för sin musik och sin unika stil, men få vet att hon bar tandställning som 30-åring. Hon har tidigare berättat att hon sedan barnsben ville ha tandställning, men att hennes familj då inte hade råd. Att använda tandställning kan nämligen vara en dyr historia. Exakt vad kostar tandställning är svårt att säga eftersom det beror på typen av tandställning och vilket land man bor i. 

När Gwen Stefani uppnådde succé i sin karriär hade hon äntligen råd med tandreglering. Hennes leende har sedan dess varit en del av hennes varumärke.

Tom Cruise – Skådespelaren med det perfekta leendet

Det är svårt att föreställa sig Tom Cruise utan hans ikoniska leende, men sanningen är att han bar tandställning i vuxen ålder. Det är dessutom inget han valt att dölja. Under premiären av den populära filmen “Minority report”, år 2011, visade han stolt upp sin tandställning. Tom Cruise valde att korrigera sitt krokiga leende och resultatet är ett av de mest kända ansiktena i filmindustrin.

Justin Bieber – Från tonåring till vuxen med tandställning

Justin Bieber har vuxit upp i rampljuset och hans leende har förändrats i takt med att hans karriär fortlöpt. I början hade han ett mellanrum mellan sina två framtänder. För att fixa detta valde han att använda tandställning i form av tandskenor. 

I denna typ av tandreglering använder man sig av genomskinliga plastskenor för att långsamt flytta tänderna. Det finns idag flera tandreglerare som erbjuder denna typ av tandreglering, däribland DR Smile. Resultatet för Justin Bieber är ett förtrollande leende som fansen älskar.

Emma Watson – Den kända skådespelerskan med tandställning

Emma Watson, mest känd för sin roll som Hermione i Harry Potter-filmerna, bar tandställning som ung för att korrigera sina tänder. Tandställningen användes under samma period som Harry Potter-filmerna spelades in, men det är faktiskt inget som man märker i filmerna. Anledningen är att hon endast behövde tandreglering i fyra månader – en kort men effektiv period som resulterade i ett strålande leende.

DR SMILE aligners är endast för vuxna (18+)

Foto: Pexels/Ekaterina Belinskaya

65ba07add7a32f7b0a037f23