Stjärnkocken Albin Edberg bjuder på det bästa från det japanska köket på pop up-restaurangen Tokyo Nights, som slår upp portarna i Stockholm 9 och 11 april.
Det är Asahi Super Dry 0.0% som bjuder in till en kulinarisk upplevelse i och med öppningen på Regeringsgatan 61 i Stockholm där de erbjuder en enligt uppgift “exklusiv japansk avsmakningsmeny”, skapad av den prisbelönte kocken Albin Edberg, känd från Bocuse d’Or och Kockarnas Kamp.
Edberg, som har erfarenhet från restauranger som Tak och UNN, kombinerar enligt ett pressmeddelande “sina kulinariska färdigheter med Asahi Super Dry för att erbjuda en oförglömlig mat- och dryckesupplevelse”. Tokyo Nights är en del av en satsning från Asahi Super Dry som enligt nämnda pressmeddelande syftar till att bjuda in Stockholmare att uppleva det moderna japanska kulturlivet.
Menyn sägs vara noggrant utformad för att “spegla Tokyos moderna matkultur och skapa en harmonisk balans mellan de japanska smakerna och Asahi Super Drys krispiga friskhet.”
Platserna till den exklusiva avsmakningsmenyn är begränsade, sittningarna är tillgängliga endast vid fyra specifika tillfällen utspridda över den 9 och 11 april, både som lunch- och middagsbokningar. Priset? 350 kr per person, inklusive dryck.