adidas fotboll lanserar kollektionen Blue Blast


 

ACE 17+ PURECONTROL som en del i kollektionen Blue Blast och lanseras i tre modeller; för utomhus- och inomhusfotboll och som sneaker.

 

Den senaste funktionen i Blue Blast ACE 17+ PURECONTROL är ett helt nytt Purecut Sock-system utformad för att ge en optimal passform. Det tänjbara materialet hjälper till att hålla foten på plats samtidigt som det anpassar sig efter de mest komplexa rörelser tack vare en överdel i PRIMEKNIT som omsluter foten och skyddas av en ultratunn NSG-film (Non Stop Grip) som ger ett bättre grepp. Den anpassningsbara teknologin gör att ingen invänjningstid krävs.

 

adidas_football_pangeaproductions-38

 

Kollektionen innehåller också Blue Blast ACE 17+ PURECONTROL Cage. Inomhus-versionen har en ovandel i PRIMEKNIT med NSG-film för god bollkontroll. Ett stretchlager i TECHFIT-material mellan de blå och svarta färgpartierna optimerar komforten medan en svart EVA-remsa ovanför hälens BOOST-sula ger stabilitet.

 

037K6303-1x1

 

ACE 17+ Street är byggd med ett tredelat PRIMEMESH-material och har en BOOST-mellansula i som stärker street looken samtidigt som den maximal komfort och energi i varje steg.

 

BB_INSTA_ACE_Street_03

 Publicerat:
RedaktionenNULL