Henx, som för många är ny i gamet har funnits med ett tag och gjort musik långt innan han släppte sitt första mixtape 2010.

Singeln “Fly Away Music” som är producerad av Shivano, tryckte han upp och spred själv. Han har sedan dess varit aktiv och varit del av olika projekt som artist, låtskrivare & producent. Men de flesta känner nog igen honom från gruppen La Familia som med låten “La Familia/Gör Vår Grej” och “Family Bizniz Vol.1″.
La Familia är en trio (Henx, Dilly D & Shivano) som började skapa musik tillsammans under sommaren 2011.  Gruppen har delat scen med Sveriges rap-elit samt en av få svenska akter att dela scen med artister som Bone Thugs, Outlaws och Nipsey Hussle under ”A Tribute 2 Pac” året som gick.

La Fam (som gruppen även kallas) jobbar just nu på en ny EP. Förutom en gemensam EP så har alla 3 varsina projekt/EP:n som också släpps till hösten.

Henx är alltså först ut med singeln ”Vad Som Än Hänt” som gästas av ingen mindre än Dilly D och producerad av Shivano. Låten är tagen ur Henx’s kommande EP ”Ta Min Tid” och är filmad av Francisco Conejeros från RedEye Pictures.”

65ba07add7a32f7b0a037f23