Dunka sönder korgen i världens hetaste basketspel.

NBA 2K15 är det 16:e basketspelet i den topprankade spelserien. Kevin Durant är på framsidan och 2K15 bjuder på en fet mängd med nyheter, spellägen och on/off-court-action. Utvecklarna Visual Concepts har gjort stora grafiska förbättringar och utlovar banbrytande dynamisk gameplay med över 6 000 nya animationer på basketplan. 2K15 har smartare AI, bättre skjutsystem och utökad spelarkontroll i försvars- och anfallsspel.

MyCAREER-spelare kommer att uppleva NBA-livet både på och utanför plan som aldrig förut. Alltså raka motsatsen av vad Wesley Snipes och Woody Harrelson gör i filmen White Men Can’t Jump. Den MyPLAYER (basketspelare) som har valts ut i karriärläget kan finslipas från tiden som icke-draftad rookie till fullflängt NBA-proffs. MyCAREER erbjuder möten med riktiga NBA-mentorer från samtliga 30 lag, coachning av NBA-legenden Doc Rivers, ett splitternytt uppgraderingssystem och dekaler som återspeglar spelarens status på basketplan.

Online multiplayer-läget med street-basket via MyPARK har utökats med nya basketplaner, squads, mer konkurrens och ett rep-system. Dessutom är det välintegrerat med MyNBA 2K15-appen till mobilen. Kommentatorernas analyser och stil har uppdaterats och spelets nya 3D-ansiktsskanning gör det möjligt för spelare att på 30 sekunder skapa en 3D-modell av det egna ansiktet. Den vars hjärta bultar för snabba lagupplevelser har inte råd att missa NBA 2K15.

//Robin Herzog

Mer info nedan:
httpv://youtu.be/A3s_QBlCumw

NBA 2K15 släpps till Windows, Playstation 4, Playstation 3, Xbox One och Xbox 360.
Utgivare: 2K Sports
Utvecklare: Visual Concepts
Release: 10:e oktober