LöstFolk från Uppsala bestående av Moncho, Robin DJoon, Dj Capo och Format gör musik med influenser från så väl reggae och hiphop som dancehall. Gruppen har på senaste tiden släppt EP:n “Höstfolk” och följde sedan upp med musikvideon till “VinterReggae” nu i februari.

 
Nu lagom till sommaren släpper gruppen nya singeln “Löjlöjlöj” producerad av Viktor AX, som förhandsvisades på Kingsize-fotografen Melika Zakariaes blogg men nu finns tillgänglig på YouTube. Moncho i gruppen berättar om nya singeln/videon:

 

– Med Löjlöjlöj ville vi testa att ta ett steg ur det seriösa och allvarliga och endast försöka sväva fritt i det lekfulla och galna. Många kanske tänker ”detta låter inte som något löstfolk släppt tidigare”och ja, just därför ville vi testa det. LöstFolk följer inga normer och regler, vi kommer alltid sträva efter nyskapande sounds och ständigt göra saker som vi inte gjort tidigare. 

I denna låt tänkte vi oss in i en festmiljö, exempelvis på en spelning, där vi steppar in till publikens fröjd, för dom vet att löstfolk levererar dansvänlig musik med nice, och ibland även galen, vibe. Hoppas ni diggar!

Se videon, LöstFolk “Löjlöjlöj”: