"Målet har alltid varit USA för mig".

Sveriges största hiphop-export Looptroop Rockers löpte (efter Ametists startskott) från Fryshuset till release-festen i Rågsved efter att ha pratat om och kört musik från nya skivan “Naked Swedes”.

Rap-veteranerna pratar bland annat om stämningen i gruppen just nu och skillnaden mellan att skriva på engelska och på svenska.

“Skitkul på svenska, skulle gärna göra det igen”.

Givetvis gästade även producenten Stress programmet – aktuell med uppföljaren “Playlist 2”. Den Roc Nation-signade musikarkitekten bakom bland annat Kartellen och Abidaz pratade med Ametist om hur hans historia började som “DJ Stress”, hur Christian Falk inspirerade honom till att göra en producent-platta och hur “Playlist 1” blev vändpunkten i karriären.

“Jag tror inte vi är ute efter att allt ska vara perfekt heller. Det är bra med lite oslipat här och där. Folk är ute efter det mekaniska, det ska vara så tight hela tiden” säger han bland annat om sitt arbetssätt och syftar på att producenter ibland kanske är lite för noggranna med sina produktioner. Om sin musik-stil säger han “Jag kan inte göra glad musik” och “När du lyssnar på min musik ska du vilja ta på dig din luva och få en annan gångstil.”

“Målet har alltid varit USA för mig”.

24K och N körde till slut även “Playlist 2”-låten “Härute” live, som på albumet även gästas av Kakka och Chrippa.

Lyssna på programmet i sin helhet nedan: