Lyssna på senaste avsnittet av “Kärleksattacken” – DJ Large-special


DJ Large, Alaska, Skizz. Dessutom presenteras fem unga talanger.

 

 

Under torsdagens avsnitt av “En kärleksattack på svensk hiphop” gästade Alaska – duon bestående av Johan “Movits” Reinhardt och Zacke.

Även den legendariska producenten DJ Large gästar och pratar bland annat om vad för rappare han föredrar att jobba med och givetvis spelas det upp ett gäng klassiska DJ Large-producerade låtar samt samtalas om dessa.
“Jag gör bara beats som jag tycker är bra”.

Han avslöjar även kommande projekt och erkänner att tanken om ett eget album lockar:
“Jag har en tanke om att göra ett eget album. Vi får se när det kommer..”

Programmet avslutades efter detta av Rikard “Skizz” Bizzi som avslutade med ett medley av låtar.

 

NN-Talanger-S

 

 

 

I programmet premiärspelades även ett antal låtar av ett stort gäng lovande unga rappare och rapperskor som medverkat i Nästa Nivå.

 

16 åriga Beri från Upplands Väsby norr om Stockholm fick sin allra första låt “Ängeln på axeln” uppspelad och strax efter det presenterade sig Lysekil-rapparen Rallerbush sig själv – även han med en personlig och djup låt i form av låten med titeln “Andetag”.
“Tar ett andetag – försöker bli bättre varannan dag”.

 

Senare under programmet spelades även låten “Nästa nivå” av Jennifer “Jeaff” Hellqvist från Kumla och Rågsved-rapparen Lokal. Karl Levander aka Lokal som på Kingsizegalan 2014 blev prisbelönt som vinnaren av det årets Nästa Nivå och som haft ett par Youtube-hits med låtar som “Mer tid” och “Galen”.

 

Även rapparen Diezel aka Akeem fick låten “Trakt” uppspelad. Diezel som Kingsize tidigare uppmärksammade i takt med att han släppte låten “SVARTVITANIKES”.

 

De fem unga rapparna (även Joy Mbatha som tidigare under veckan släppte singeln “Kattliv”) har under den senaste tiden coachats av framstående musiker som Maskinen, Mack Beats, Timbuktu & Chords, Medina, Syster Sol samt Zany Lou.

 

 

 

Lyssna på senaste avsnittet av “En kärleksattack på svensk hiphop” i sin helhet:

 

 

// Dennis Hansson

 Publicerat:
RedaktionenNULL