Battlefield 4 - Launch Party!

Vi kan nu stolt presentera att Kingsize har inlett ett samarbete med EA och att ni nu kan hitta alla EA relaterade nyheter direkt här och även följa våra EA Ambassadörer via instagram flödet på sidan! Allt för att ni ska få ta del av allt kul från EA Games. Vi inleder med en film där Rapper Ted tar med EA ambassadörena och hyperaktuella Kim Cesarion & Malcom B på Battlefield 4 releasen på Inferno Online i Stockholm.

Jag tror inte att någon behöver en introduktion av vad Battlefield är för spel. Jag tror heller inte att det har passerat någon obemärkt att EA nu har släppt den fjärde delen i serien.

Jag träffade upp Malcolm B och Kim Cesarion kvällen innan release för att fira släppet på Inferno Online i Stockholm. Mediapådraget var stort då kvällstidningar var på plats och direktsände tillställningen. Även “twitch.tv” direktsände detta för de tiotusentals tittare världen över. Vi visste att det vankades krig mot övriga besökare. Ingen tid fick spillas. Vi intog positioner och spawnade på krigsfältet.

Lyssna även på Malcolm B och Kim Cesarions nya singel nedan

iTunes Store

///Rapper Ted