Det finns ännu inte mycket information kring den kommande upplagan av det populära fotbollsspelet “FIFA”, men i ett nytt blogginlägg avslöjar EA vilka områden man kommer att förbättra inför “FIFA 20”. Även om de ännu inte bekräftar vilka ändringar som kommer göras, erbjuder man en tydlig inblick i vilka områden som man fått mest feedback på och som man prioriterar att förbättra till nästa spel. Detta innefattar bland annat datorstyrda försvarare, frilägesskott, inlägg och skott på volley samt finter.

I inlägget går bland annat att läsa:

“Vi har börjat prioritera feedback från communityn tidigare i utvecklingsprocessen. I år har vi inlett interna feedbacksessioner tidigare än någonsin, och vi tar även hjälp av FIFA-proffs och communityprofiler för att se till att vi får höra åsikter från så många olika sorters spelare som möjligt. Eftersom FIFA-communityn är så oerhört stor kan feedbacken vi får skilja sig åt betänkligt beroende på vem den kommer ifrån. Målet är att höja den allmänna spelkvaliteten i nästa upplaga av FIFA och åtgärda de aspekter av spelmekaniken som ni i communityn har synpunkter på.”

Läs mer om kommande utvecklingsområden i inlägget här. EA Sports brukar vanligtvis släppa “FIFA”-spelen sent i september, så håll utkik för det.