Gästas av Young Thug, Iggy Azalea, WatchTheDuck, Pharrell, The-Dream, Usher - släpps 17:e oktober!

Den nu 34-årige Clifford Joseph Harris, Jr. debuterade redan 2001 med albumet “I’m Serious”, men fick vänta till 2003 innan det stora genombrottet kom. Efter att ha bildat den egna skivbolagsetiketten Grand Hustle släppte Atlanta-rapparen ett antal mixtapes på underground-scenen i Södern med bland annat DJ Drama. Detta följdes upp med andra albumet “Trap Muzik” som skördade framgångar på de amerikanska listorna. T.I. bjöd därefter på flera kritikerrosade skivor men hamnade 2007 i klammeri med rättvisan på grund av vapenbrott, för att ett par år senare åter hamna bakom lås och bom på grund av narkotikainnehav. Hösten 2011 var rapparen åter en fri man och inledde vägen tillbaka mot ett ordnat liv med sin familj, något som dokumenterades i form av en reality-show på TV-kanalen VH1 följt av senaste albumet “Troubleman: Heavy Is The Head”.

Med åtta studioalbum i ryggen är han nu aktuell med sitt nionde album “Paperwork” där han får assistans av Young Thug, Iggy Azalea, WatchTheDuck, Pharrell, The-Dream, Usher med flera.

“Paperwork” släpps i Sverige fredag 17:e oktober via Sony Music.

Förhandsbeställ skivan via iTunes: http://smarturl.it/PaperworkDLX   

Kingsize Magazine i samarbete med Sony Music Sweden kan nu erbjuda en exklusiv förhandslyssning av nya skivan “Paperwork” via Soundcloud:

Mer info om T.I.

http://www.tipaperwork.com/

https://www.facebook.com/TI