Den kommande filmen “Fear” beskrivs som en långt ifrån vanlig skräckfilm. Handlingen kretsar kring en grupp vänner som tar en weekend på ett anrikt hotell, men så fort de sätter sin fot på hotellet så tar saker en mörk vändning. Var och en av dem måste möta sina värsta rädslor på grund av en mystisk kraft i väggarna. I den nysläppta trailern får vi en glimt av några av fasorna som vännerna avslöjat för varandra och på så sätt har gjort verkliga. Den enda vägen att komma ur det levande är att möta deras värsta mardrömmar.

I “Fear” syns Joseph Sikora, känd från 50 Cents “Power”-serier, Andrew Bachelor aka King Bach, Terrence Jenkins, T.I., Annie Ilonzeh, Ruby Modine, Iddo Goldberg, Jessica Allain och Tyler Abron. Regissören Deon Taylor har i en intervju förklarat att thrillern tacklar de “interna rädslor” människor har.

“The fact that if you truly are afraid of something in life your mind could manifest this fear into a state of no return or death .. dealing with this subject matter was extremely interesting but also extremely scary at times. There is nothing more powerful or frightening than the human mind when it turns dark.”

På nattens releasefest i Los Angeles fick T.I. hjälp att framföra musik på scen, tillsammans med Charlotte-rapparen DaBaby. Låten ska vara från filmens soundtrack som produceras av Sean Garrett och med fler gästinhopp av bland annat E-40 och Freddie Gibbs.

Se trailern för filmen som får premiär i USA den 27 januari 2023. Det är ännu oklart om filmen kommer att visas på svenska biografer/streamingtjänster.

Foto: Hidden Empire Film Group