"We left n*ggas hanging".

Det var ett både mäktigt och symboliskt drag när Snoop Dogg köpte upp Death Row Records tidigare denna månad. Många av hans kollegor har gratulerat honom och fans har blivit spända på vad vi kan vänta oss (utöver de som är intresserade av NFT-världen). En av dem är Diddy, som i en ny kortfilm i samband med Snoop-albumet “Bacc On Death Row” har ett intressant samtal med västkustlegenden.

I ett FaceTime-samtal berömde Diddy sin kollega för hans handlingskraft, medan Snoop också tackade för lärdomarna genom åren.

“Congratulations king, great move, great move”, säger Diddy innan Snoop svarar: “You taught me how to play chess, not checkers.”

Diddy kallade Snoop Dogg en av hans “bästa elever” och pratade exalterad om att sitta ner och få höra om Snoops planer för bolaget. Den sistnämnda tog till slut bladet från munnen och hintade om ett möjligt samarbete.

“Now we can do what we want to do Death Row and Bad Boy. We been doing it. Come on, Puff I’m going to put it in the air quit playing with me. I’m going to put it in the air n-gga, we left n-ggas hanging.”

Ett samarbete mellan Death Row Records och Bad Boy Records vore förstås anmärkningsvärt hur ett historiskt perspektiv, då det var just de som fick symbolisera östkust mot västkust i den ökända beefen mellan 2Pac och Notorious B.I.G, som i slutändan kostade dem båda livet.

Det återstår att se vad skivbolagsmogulerna har i åtanke, men tills dess går kortfilmen och albumet att se och lyssna på nedan.

Foto: Pressbild