62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Dejan Kulusevski: “Jag har alltid haft Tupac som förebild”


Gästar Anis Don Demina i podcast-avsnitt.

 

 

Dejan Kulusevski är just nu tillbaka på svensk hemmamark efter att ha avslutat säsongen med Tottenham på ett strålande sätt. Väl här passade han på att gästa kompisen Anis Don Demina och podcasten “Då är vi igång” som han har ihop med Behrouz ”Berra” Badreh. I säsongsfinalen av podcasten bjöd de tre på ett öppenhjärtigt samtal om Dejans karriär och liv, där man fick chansen att verkligen lära känna känna den något ljusskygga fotbollsstjärnan lite närmre.

 

Under samtalat pratade Dejan bland annat om sin kärlek för hiphop och berättade att det känns som han är “bästa kompis” med J. Cole.

 

– Just nu jag gillar Jack Harlows album, jag tycker det är eld. Kendrick släppte nytt album, jag tycker det är bra också. Jag gillar mycket rap. Jag gillar Dave, så jag gillar mycket djup musik. J. Cole… J. Cole, det känns som min bästa kompis, jag har lyssnat på honom i typ 15 år.

 

Senare i intervjun påpekar pod-värdarna att han känns som en tänkare, varpå Dejan menar att det kan ha att göra med att han haft Tupac som förebild. En person han kallar för “en stor tänkare”.

 

– Jag hade Tupac som förebild, jag har alltid haft Tupac som förebild. Han var en stor tänkare, så det är kanske därifrån jag fått det.

 

Han fortsätter med att berätta att han vet exakt vad han ska göra efter karriären.

 

– Jag vet typ exakt vad jag vill göra efter min karriär. Det kommer komma ut senare, men en grej kommer vara fotbollen, absolut. Jag måste, för jag är en nörd. Jag är fotbollsnörd. Jag gillar och se barn bli bättre. Att lära barn. Innan en match så åker vi med bussen och jag ser små barn ha Kulusevski på tröjan och jag vill gråta, för asså det är det finaste som finns. Att barn ser upp till mig och vill spela som mig. Det tycker jag är coolt.

 

Se hela avsnittet nedan, där Dejan Kulusevski även berättar om hur det är att spela med namn som Cristiano Ronaldo och Zlatan – samt avslöjar att det finns en klubb han alltid velat spela i.

 

 

 

 

Foto: adidas/@swemnt / @anisdondemina

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL