Lämnar samtidigt in stämningsansökan efter uppgifter om penisförstoring.

Det har varit på gång ett tag, men nu verkar det definitivt som att 50 Cent lämnar kanalen STARZ. Via Instagram har han avslöjat att hans deal med bolaget gick ut i helgen och han verkar knappast ha några planer på att förlänga kontraktet.

“Shout out to BET, I won Hustler of the year. No one from music culture has had success in Television production. I have 25 shows now and I’ve made some big deals away from TV. I’m out of my deal at STARZ tomorrow”, skriver han och tycks därmed avslöja hemlig information i förtid.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av 50 Cent (@50cent)

50 Cent står nominerad i kategorin Hustler of the Year på årets BET Hip Hop Awards, jämsides namn som Cardi B, DJ Khaled, Drake, JAY-Z, Kanye West och Megan The Stallion. Det är oklart om Fifty fått förhandsinformation eller om han helt enkelt är säker på att han kommer vinna. Inget av alternativen skulle förvåna särskilt mycket.

Utöver att fortsätta producera film och tv verkar det också som att Curtis Jackson planerar att utöka sitt imperium med restauranger och ett online-casino. Enligt varumärkesjuristen Josh Gerben har 50 Cent ansökt om rättigheterna till Curtis “50 Cent” Jackson genom sitt bolag NYC Vibe, LLC.

Nästa månad återvänder rapparen till Sverige för en spelning i Göteborg den 6 oktober.

Mitt i allt detta är 50 Cent trots allt aktuell med flera STARZ-projekt framöver. Just nu pågår den andra säsongen av “Power Book III: Raising Kanan” och den 23 oktober kommer dokumentärserien “Blowing Money Fast” till Sverige.

I ett senare inlägg framgår från en Deadline-artikel att tv-mogulen bekräftas lämna STARZ och att han överväger en rad olika erbjudanden.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av 50 Cent (@50cent)

Samtidigt har 50 Cent lämnat in en stämningsansökan mot Angela Kogan och hennes företag Perfection Plastic Surgery & MedSpa, enligt TMZ och flera amerikanska medier. Detta efter att Kogan och Fifty tagit en bild i Miami 2020, en bild som 50 Cent uppgett att han gick med på då han trodde att Kogan var ett fan. Men bilden har sedan dess använts för att marknadsföra kliniken och framhäva deras klientel. I augusti publicerade Shade Room en artikel om den ökande populariteten kring rumplyft/rumpförstoring och penisförstoring. I artikeln användes bilden och tv-mogulen/rapparen namngavs som en av företagets klienter.

I stämningsansökan anklagas Kogan för att ha använt bilden i marknadsföringssyften och för att ha insinuerat att 50 Cent gjort en penisförstoring. Han själv menar att han inte gjort någon form av ingrepp hos MedSpa och kräver att de slutar använda bilden. Detta då ryktena skadat hans personliga och professionella image. Han kräver också en icke offentlig summa pengar. Rapparen själv har i sedvanlig ordning kommenterat händelsen på sitt egna vis, via Instagram. Se nedan!

Foto: Pressbild