Cuban Link kontrar efter Compton-rapparens svar: "you irrelevant f**king bozo"

“50 Cent dissar The Game” – ger rubriken 00-talsflashbacks?

Beefen mellan de två rapparna sträcker sig tillbaka till 2005 och har resulterat i flera disstracks och minnesvärda oneliners. Nu hettar osämjan till igen efter att 50 Cent delat ett viralt klipp på sina sociala medier. I klippet går Interscope-bossen och Dr. Dre-kollegan Jimmy Iovine förbi The Game under en basketmatch, utan att uppmärksamma honom. 50 Cent skrev på Instagram och postade ett videoklipp:

“LOL! The Man didn’t even look at him. Get this guy out of here, 50 wrote the records. LMFAO.”

Reaktionen från Game lät inte vänta på sig. Han kommenterade direkt på instagraminlägget och förklarade att han och Iovine helt enkelt inte hade sett varandra. Han passade dessutom på att svara på 50 Cents kommentar om att han inte skriver sina egna låtar.

 

“If you wrote the records… write you one and put it out… Your rap career died wit them loli pop strap tank tops.”

Men Compton-rapparen nöjde sig inte där. I en Instagramtråd som nu är raderad skämtade han också om ”Fiftys” viktökning, anklagade honom för att vara för feg för att våga ha en ”Verzuz battle” och delade ett gammalt DM från 50 Cents nuvarande flickvän Cuban Link.

 

DM:et var sju år gammalt och fick Cuban Link att svara:

 

”Naa what… Not from 2015 when everyone wanted to be a ‘ViDeO giRl !!’ You irrelevant fucking bozo. You thought you ate with that one.”

50 Cent har raderat sitt ursprungliga inlägg och ännu inte svarat på The Games senaste inlägg.

Under måndag förmiddag stod det klart att 50 Cent kommer till Stockholm den 22 juni 2022 för en spelning på Avicii Arena. Läs mer här!

Foto: @50cent / Instagram