62b170dadc4101037e075fe2
50 Cent till Sverige i sommar – uppträder live på Avicii Arena i Stockholm


 

 

I februari månad gjorde 50 Cent ett bejublat gästinhopp på årets Super Bowl Halftime Show, där han spelade hitlåten “In Da Club” live i ett medley med Dr. Dre, Snoop Dog, Eminem, Mary J. Blige och Kendrick Lamar på scen. Showen blev rankad till den fjärde bästa Super Bowl Halftime Show genom tiderna.

 

 

Historien om 50 Cent är bekant för de flesta – han slog igenom stort när han signades av Eminem och Dr. Dre och gav ut sin debutskiva “Get Rich or Die Tryin” år 2003. Han har sen dess sålt mer än 30 miljoner album världen över och har tilldelats otaliga priser.

 

Utöver sin musik har Curtis Jackson även firat framgångar som entreprenör, skådespelare och producent. Senaste åren har Jackson stått bakom TV-serien “Power” och dess olika spinoff-projekt, samt serierna “For Life” och “BMF (Black Mafia Family)”. För ett par år sedan hedrades även 50 Cent med en egen stjärna på The Hollywood Walk of Fame i Los Angeles. På senare år har 50 Cent samarbetat med artister som Pop Smoke, 6ix9ine, NLE Choppa, Lil Durk, Moneybagg Yo men även gamla kollegor som Snoop Dogg och Eminem.

 

 

Nu bekräftas att 50 Cent kommer till Sverige för en spelning på Avicii Arena i Stockholm den 22 juni 2022. Det står även klart att han tar med sig en “special guest” på Europaturnén, men i dagsläget är det oklart vilken artist det gäller.

 

Biljetter till spelningen i Stockholm släpps onsdag 30 mars kl. 10.00 via www.tadc.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL