Yasin redo med nytt album – se releasedatum och omslag här!


 

 

Under julaftonskvällen släppte Yasin lite den första delen av hans album “Handen under Mona Lisas kjol”, i form av en EP betitlad “Handen under Mona Lisas kjol (Pt:1)”. Men bara en vecka senare häktades han misstänkt för det mord som skedde under nyårsnatten i Rinkeby. I mars släppte han fri, trots att misstanken kvarstod enligt kammaråklagaren.

 

Yasin själv ödslar dock ingen tid. I mitten av april kom låten och videon “Workin”, som nu följs upp av ett nytt album. På sociala medier skriver rapparen bland annat:

 

“Det här albumet är dedikerat till min mamma som har fått stå ut med allt möjligt och mina bortgångna vänners mammor som har fått gå igenom det värsta. Sist men absolut inte minst så vill jag tacka min älskade bror, bästa vän och manager Franky må du vila ifred, love u bro 🌹”

 

 

 

 

Det är lite oklart om projektet blir ett fristående album och alltså inte den andra delen av “Handen under Mona Lisas kjol”, men eftersom releasedatumet är redan nu på fredag så får vi snart veta. Se omslaget ovan och lyssna på “Workin” nedan.

 

 

 

 

Foto: @yasinthedon

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL