5f2d30fa05d9010e180815f2
Videopremiär för Stina Velocettes “Hålla Det Öppet” – Kapten Röd bakom produktionen


 

 

Göteborg-baserade Stina Velocette släppte nyligen singeln ”Hålla Det Öppet” vilket är det andra smakprovet från hennes kommande debut-EP. Stinas musik släpps på Kapten Röds nystartade bolag Same Plate Music och på hans beat berättar hon, enligt ett pressmeddelande, “om människors feghet och egoism, inte helt sällan mäns. Du vet de där personerna som både vill äta kakan och ha den kvar. Som vill vara singel men ändå äga en annan människa.”

 

 

Stina förklarar tanken med musikvideon, i regi av Lynx Pictures med dans och koreografi av Sahar Taklimi och Erik C V, som idag premiärvisas här på Kingsizemagazine.se:

 

“Jag har alltid älskat både dans och musik och för mig så är detta två element som behöver varandra för att överleva. Inför Hålla Det Öppet ville jag att samarbeta med två dansare och bad Sahar och Erik att tolka låten. Dom fastnade direkt för låten och blev jättepeppade. Resultatet blev precis så mäktigt som jag hoppades – låten och dansen lyfter varandra. Eller som Sahar sa : “låten ger oss liv”. Sahar är min kropp, eller jag är hennes inre röst.”

 

 

 

 
Spotify: http://open.spotify.com/track/3WNNljq…

 Publicerat:
RedaktionenNULL