5ebe5f2072aaf323604db793
vic-vem-2015-1-LS
Vic Vem har släppt nya albumet “Medicinen” – lyssna här!


 

 

Göteborg-rapparen Vic Vem har släppt nya albumet “Medicinen” via Swingkids/Mer Än Ord. Vic Vem har hyllats för sin vassa penna redan tidigare och blev nominerad till ”Årets hiphop” på Manifestgalan samt artistpriset på Kingsizegalan 2014. Nu står en turné för dörren med ett sju man och kvinnor starkt liveband, samt releasefest på Musikens Hus i Göteborg 12:e juni.

 

Kingsize ger skivan högsta betyg i recensionen av skivan:

 

“När Vic, med sin urkraft i berättandets ädla konst, sammanfogar sina vokaler med de omsorgsfullt vackert ihopsnickrade produktionerna uppstår en säregen synergi…”

 

Läs recensionen här!

 

 

 

Vic Vem säger i samband med releasen:

 

“Nu är min andra platta ute. Jag har gått igenom eld, tvivel, eufori och nästan blivit galen för att skapa den. Efter ert otroliga mottagande av förra skivan och två års turnerande runtom i Sverige kände jag mig tvungen att verkligen ge er allt jag hade i mig. Efter att många sömnlösa nätter kan jag äntligen säga att jag är nöjd, tacksam och stolt över skivan.

Jag är evigt tacksam till alla som lagt sin tid och själ i det här projektet. Lika tacksam är jag till er som lyssnar och genom ert stöd tagit mig till en plats där jag kan lägga all min yrkesverksamma tid på skrivande och musik. Vi är independent och jag har valt att fortsätta så för att inte behöva tumma på mina visioner eller budskap. Därför är jag extra tacksam för varenda person som delar/sprider musiken så att vi kan fortsätta göra det vi gör utan att kompensera.

Massa kärlek”

 

 

Lyssna på “Medicinen”:

 Publicerat:
RedaktionenNULL