62429f791c0bfc1aba6ef852
VIC är tillbaka med nya singeln “Beef”


 

 

Rapparen VIC, tidigare känd under rapaliaset Vic Vem, är tillbaka med ny musik efter att förra året släppt albumet “HEM”. Att han lämnar det tidigare artistnamnet handlar om att den personliga utvecklingsprocess han genomgått senaste åren. I ett pressutskick som återgivits i sociala medier står att läsa:

 

“Efter ett decennium fyllt av samarbeten med flera av branschens största, tre solo-plattor samt turnéer och föreläsningar runt hela landet väljer Vic nu att bort sitt efternamn och bereda plats åt den utveckling som skett inom honom, som människa och artist.”

 

 

Med nya singeln “Beef” vill VIC, enligt egen utsago, erbjuda ett narrativ som politiker och ledarskribenter saknar i sin analys av samhällsutvecklingen.

 

“Ser att det är mycket hype på att göra underhållning av våld. Saknar en berättelse som sätter det i perspektiv.”, skrev han i mitten av april när singeln utannonserades för första gången.

 

 

Den nya singeln är producerad av Chad Bogus och Llama. Om två veckor släpper VIC ytterligare en singel, med titeln “Ice Age”.

 

 

 

 

Foto: Pedram Fazelzadeh

 Publicerat:
RedaktionenNULL